header

VINTAGEIn een natuurlijke omgeving geven weersinvloeden aan materialen doorgaans een onderscheidende charme en een nostalgisch tintje. De imperfectie en onregelmatigheid van het "willekeurige" uiterlijk in natuurlijke omstandigheden zijn aspecten die een breed scala aan nieuwe esthetische mogelijkheden openen die prachtig kunnen combineren met moderne architectuur.

De VINTAGE-lijn van Alucobond® biedt hiervoor een scala aan mogelijkheden, zonder de vervelende consequenties van weersinvloeden: "beton" vrij van mosgroei, "roestig staal" dat niet bloedt, "koper met een patina" maar geen roestsporen als het regent of "geoxideerd metaal" zonder kruipende corrosie. De matte oppervlakken van VINTAGE-kleurrange van Alucobond® zijn expressief en houden de tijd vast: wel de looks, maar niet de verweringsprocessen die typisch zijn voor deze materialen. Zo blijft het gekozen ontwerp behouden.

De VINTAGE-kleurrange van Alucobond® bestaat onder meer uit de volgende kleuren (de volledige VINTAGE-kleurrange vindt u hier):

Contact

Postbus 32
2964 ZG Groot-Ammers
T 0184 60 80 00
info@3acp.nl

privacyverklaring

Wij zijn gecertificeerd verwerker van:

Partner van: