Over ons

Wij zijn 3ACP, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het bewerken en monteren van de aluminium composietproducten van ALUCOBOND®. Iedere werkdag zetten wij ons ervoor in het interieur en exterieur van gebouwen een unieke uitstraling te geven. Wij zijn met trots ALUCOBOND®-dealer en al onze vakmensen zijn gecertificeerde verwerkers van dit mooie product.

3ACP is gevestigd in Groot-Ammers en geworteld in de cultuur van de Alblasserwaard. Dat zorgt ervoor dat vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel staan. Wij willen op een persoonlijke, waarde(n)volle manier en in nauwe samenwerking met anderen mooie projecten realiseren waar alle betrokken partijen trots op zijn.

Voor grote én kleine projecten kunt u bij ons terecht. Een aanzienlijk deel van het Alucobond®-assortiment kunnen wij uit voorraad leveren.  

Onze projecten   Onze vakmensen   Onze vacatures

Zorg voor de omgeving


Bij 3ACP voelen we ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Dat is in ons eigen belang en in het belang van toekomstige generaties. Ons bedrijf is energieneutraal en onze reststromen zijn minimaal. Bovendien werken wij steeds meer elektrisch.

Met een deel van deze reststromen maken wij leuke, functionele producten die we zelf gebruiken of weggeven. Voor andere reststromen zoeken wij actief naar nieuwe toepassingen door deel te nemen aan de werkgroep 'Circulair Ondernemerschap' van Stichting Blauwzaam en partner te zijn in het gelijkluidende convenant.

Partner van VMRG


Wij zijn lid van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Dit keurmerk staat voor de erkening van de deskundigheid van ons team op het gebied van metalen gevelbouw.

Zo vindt u ons:

3ACP b.v.

Edisonweg 16-18
2964 LK Groot-Ammers

Postbus 32
2964 ZG Groot-Ammers

T 0184 60 80 00
E info@3acp.nl

KVK 09134630

Vraag kleurmonsters aan!

Wilt u het materiaal en de afwerking met eigen ogen zien? Vraag dan hier een kleurmonster aan!

Contact

Postbus 32
2964 ZG Groot-Ammers
T 0184 60 80 00
info@3acp.nl

privacyverklaring

Wij zijn gecertificeerd verwerker van:

Partner van: