Over ons

Wij zijn 3ACP, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het bewerken en monteren van de aluminium composietproducten van ALUCOBOND®. Iedere werkdag zetten wij ons ervoor in het interieur en exterieur van gebouwen een unieke uitstraling te geven. Wij zijn met trots ALUCOBOND®-dealer en al onze vakmensen zijn gecertificeerde verwerkers van dit mooie product.

3ACP is gevestigd in Groot-Ammers en geworteld in de cultuur van de Alblasserwaard. Dat zorgt ervoor dat vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel staan. Wij willen op een persoonlijke, waarde(n)volle manier en in nauwe samenwerking met anderen mooie projecten realiseren waar alle betrokken partijen trots op zijn.

Voor grote én kleine projecten kunt u bij ons terecht. Een aanzienlijk deel van het Alucobond®-assortiment kunnen wij uit voorraad leveren.  

Onze projecten   Onze vakmensen   Onze vacatures

Zorg voor de omgeving


Bij 3ACP voelen we ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Dat is in ons eigen belang en in het belang van toekomstige generaties. Via onderstaande links leest u meer over onze maatregelen op het gebied van:

En verder:
  • Vanaf 2020 gaan wij nog een stap verder. Wij reserveren een bedrag voor iedere gerealiseerde vierkante meter dak en gevel. Daken zorgen namelijk voor een beperking van de opname van regenwater door de bodem en gevels zorgen voor verhoging van de omgevingstemperatuur. Deze impact van ons werk compenseren wij met de aanplant van bomen via www.treesforall.nl en vergroeningsprojecten via www.justdiggit.nl.
  • Voor meer informatie over onze houding ten opzichte van het klimaat, lees dit artikel.
  • Ten behoud van het prachtige cultuurerfgoed in onze polder sponsoren wij het prachtige molengebied van het Unesco Werelderfgoed te Kinderdijk.

Partner van VMRG


Wij zijn lid van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Dit keurmerk staat voor de erkening van de deskundigheid van ons team op het gebied van metalen gevelbouw.

Partner van Trees for All


Wij zijn lid van Trees for all.
Bomen zijn het middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen via duurzame bosprojecten. Bekijk hier de website

Just Digget


Bij onze projecten werken we nauw samen met lokale partners en communities om uitgedroogd land te herstellen. Hierbij maken we gebruik van erkende vergroeningstechnieken als regenwateropvang (door bunds te graven), het terugbrengen van bomen (Kisiki Hai / FMNR) en het ontwikkelen van graszaadbanken. Al onze projecten worden lokaal beheerd en uitgevoerd.

Zo vindt u ons:

3ACP b.v.

Edisonweg 16-18
2964 LK Groot-Ammers

T 0184 60 80 00
E info@3acp.nl

KVK 09134630

Contact

Edisonweg 16-18
2964 LK Groot-Ammers

T 0184 60 80 00
info@3acp.nl

privacyverklaring

Wij zijn gecertificeerd verwerker van:

Partner van: