3ACP realiseert uw ontwerp tot in detail

U wilt als architect uw klant verrassen met een uniek en eigentijds ontwerp. U wilt daarbij zoveel mogelijk ontwerpvrijheid. En u wilt dat wat u heeft ontworpen in de werkelijkheid tot in de kleinste details terugzien. Wij willen dat ook.

Wij adviseren u daarom graag over de vele mogelijkheden van de aluminium composietpanelen van ALUCOBOND® in vorm, kleur en kwaliteit. Wij denken met u mee over toepassingsmogelijkheden en unieke vormen. En in de realisatiefase nemen wij uw ontwerp nauwkeurig onder de loep om het vervolgens met een scherp oog voor detail uit te voeren.

Als ALUCOBOND®-dealer staan wij bovendien in nauw contact met de producent in Duitsland. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden van dit bijzondere materiaal.

Heeft u een uitdagend ontwerp in uw hoofd of vragen over het product? Aarzel dan niet om onze ALUCOBOND®-specialist met u mee te laten denken. Of om ons te vragen het materiaal van ALUCOBOND® te laten zien. U vindt een aanzienlijk deel van het assortiment in ons magazijn in Groot-Ammers. Wat we niet op voorraad hebben, vragen we zo snel mogelijk voor u aan bij 3A Composites in Duitsland.

Contact

Postbus 32
2964 ZG Groot-Ammers
T 0184 60 80 00
info@3acp.nl

privacyverklaring

Wij zijn gecertificeerd verwerker van:

Partner van: